Nieuws

Young Professional Traject

Young Professional Traject
24 januari 2022

SBI Formaat zoekt Young Professionals

Ben je toe aan een omgeving waar je echt het verschil kan maken? Bij ons kan je in een korte tijd veel zien, leren en ervaren. Wij bieden een Young Professional Traject aan waar je wordt opgeleid tot trainer/adviseur bij SBI Formaat, de marktleider in medezeggenschap. Wij geven je de ruimte om samen te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. Samen, want in verbinding staan met mens en organisatie, daar staan wij als organisatie voor!

Vandaag

SBI Formaat verzorgt trainingen op het gebied van medezeggenschap op diverse onderwerpen en gebieden. Omdat de wereld verandert en wij als organisatie mee moeten veranderen, willen we ook de stem van de Young Professionals laten horen.

Morgen

De uitdaging voor morgen is om onze dienstverlening (nog meer) te laten aansluiten bij de vraagstukken in onze snel veranderende wereld en die ook de organisaties van de toekomst bezighouden. Medezeggenschap vernieuwt, en wij dus ook.

Young Professonional Traject

Ben jij creatief, daadkrachtig en wil je met ons meedenken en meedoen om samen het verschil te maken? Ga dan met ons het avontuur aan! En meld je aan voor ons Young Professional Traject.

Het vak leer je door te doen, van het begin af aan ga je mee naar de klant en krijg je de mogelijkheid om bij te dragen in projecten en trainingen. Wij geloven namelijk dat door meteen in het diepe te zwemmen, je het snelst je ambities kan waarmaken. Daarnaast krijg je intern de begeleiding die gericht is op jouw ontwikkeling als mens en professional en de benodigde kennis en vaardigheden. Tijdens dit traject zit je tweewekelijks met de andere nieuwe collega’s een dag bij elkaar voor inspiratiesessies, training en intervisie.

Bekijk de vacature van Young Professional Traject

Interesse of vragen?

Tot 7 februari kun je solliciteren voor deze functie. Dit mag door middel van een brief en CV, maar je mag ook op een andere creatieve manier solliciteren.

Je sollicitatie en/of je vragen kan je richting aan team Mens & Organisatie (HR-afdeling) van SBI Formaat via MO@sbiformaat.nl.

Ben je benieuwd naar hoe collega’s voor jou het Young Professional Traject hebben ervaren? Kijk dan naar het fimpje hieronder.

Iemand anders op de hoogte brengen?

Ken jij iemand die (ook) in dit profiel past? Stuur dan deze pdf door: SBI Formaat zoekt Young Professionals!

 

Deel dit bericht