Nieuws

WOR-opfristraining: de WOR in de praktijk

WOR-opfristraining
20 december 2021

WOR-opfristraining: de WOR in de praktijk
(met 25% korting!)

In deze tijd van het jaar denken we meestal na over hoe het afgelopen jaar is geweest. Hoe hebben we het jaar ervaren? Waar zijn we trots op? Waar willen we nog aan werken? Daarop volgend maken we plannen voor het komende jaar. Wat willen we bereiken? En wat hebben we daarvoor nodig?Deze WOR-opfristraining is voor iedereen die denkt; hoe zit het ook alweer?! Voor OR-leden die sterker willen staan in de overlegvergadering. Voor als je mee wilt denken, maar over onvoldoende kennis van de WOR beschikt. Of als je wat onzeker over je wetskennis bent. Dus voor iedereen die zijn kennis wil opfrissen. Geen taaie dag vol theorie, maar een doedag waar je gelijk de praktijk induikt!

WOR-opfristraining: online & op locatie

Tijdens deze donkere tijd van het jaar en door alle Corona perikelen waarmee we te maken hebben, bieden wij deze training zowel online als op locatie aan. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om zijn/haar kennis op te frissen in de omgeving waar hij/zij zich prettig bij voelt.

Meer informatie & aanmelden WOR-opfristraining (klassikaal/op locatie in Doorn)

Meer informatie & aanmelden WOR-opfristraining (online)

In één dag herhalen we de belangrijkste wetenswaardigheden uit de wet en leer je hoe je deze kennis ‘tactisch’ kunt inzetten. We interpreteren de argumenten van de bestuurder. Wat betekent ’t voor de organisatie en voor de OR? Wat zegt de rechtspraak hierover? We zoeken uit wat belangrijk is voor de OR.

Deze dag is er volop aandacht voor vragen en casussen uit de praktijk. Zo zorgen we ervoor dat het aansluit op jouw ervaringen.

 

MZ App

Download gemakkelijk onze informatieve en interactieve MZ App op je smartphone en je hebt de gehele WOR altijd bij de hand. Door middel van de zoekfunctie vind jij het juiste wetsartikel. Handig: de WOR is ook offline te raadplegen!

Download de MZ App

 

Deel dit bericht