Nieuws

Wederom CEDEO-gecertificeerd!

CEDEO
27 augustus 2024

SBI Formaat: CEDEO-erkend

Er zijn in Nederland naar schatting ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Voor veel opleidingsfunctionarissen vormt dit enorme aanbod een onoverzichtelijk en, in kwalitatieve zin, ondoorgrondelijk geheel.

Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten. Op dit moment zijn op deze wijze zo’n 800 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en in het Cedeo-bestand opgenomen.

Wij werken al heel lang met elkaar samen. Onze contactpersoon is de trainer. We maken echt programma’s in co-creatie.

Certificeringen zeggen veel over de kwaliteit van organisaties. Het is van belang dat ook de medezeggenschap hun diensten afneemt bij een gecertificeerd bureau.
OR-leden moeten goed opgeleid en ondersteund worden. Ook hier geldt een (OR-)leven lang ontwikkelen. Daarom kies je als ondernemingsraad voor een gecertificeerde opleidingsorganisatie; dan weet je dat je goed zit.

Er wordt door hen snel en adequaat gereageerd. Daarnaast komen zij met inhoudelijk goede voorstellen.

Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek

Cedeo heeft wederom een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij SBI Formaat en met trots kunnen we melden dat wij opnieuw gecertificeerd zijn voor onze maatwerktrainingen! In het rapport springt vooral de organisatiegerichtheid in het oog:
De referenten die aan het onderzoek hebben meegewerkt zijn vooral te spreken over het maatwerkgehalte, de kwaliteit en de professionaliteit van de organisatie. Ook typeringen als bevlogenheid, betrokkenheid, flexibiliteit en servicegerichtheid komen uit de gesprekken naar voren. Trajecten komen in co-creatie tot stand waardoor men vaak met de opdrachtgevers een langdurige samenwerking aangaat. Zo weet men klanten verder aan zich te binden en deze verbinding in de loop der tijd verder te optimaliseren.

De trainer is betrokken en weet inmiddels veel van onze organisatie. Daarnaast weet deze de vinger op de zere plek te leggen en de weerstand in de groep op een juiste manier te sturen.

Certificeringen en keurmerken

Het Cedeo-onderzoek richt zich op de maatwerkprogramma’s. SBI Formaat is verder ISO-gecertificeerd en beschikt over het NRTO- keurmerk. Daarnaast is men aangesloten bij SCOOR-RMZO en geregistreerd in het CRKBO-register.

Het is een professionele organisatie met veel kennis van zaken. Men is deskundig op inhoud, toegankelijk en bevlogen.

Deel dit bericht