Nieuws

(veilig) trainen

(veilig) trainen
16 november 2021

In aanloop naar en na afloop van de persconferentie op vrijdag 12 november ontstonden er allerlei vragen. Wat is wel en wat is niet mogelijk met de nieuwe aangescherpte coronamaatregelen? Kunnen trainingen nog door gaan? Kunnen events nog doorgaan? Gelukkig kunnen we je laten weten dat het geven en volgen van trainingen “gewoon” (veilig) door kan gaan. Ook ons event ‘Nieuwe verbindingen; de toekomst van de medezeggenschap’ op dinsdag 30 november 2021!

Veiligheid

De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers is een groot goed. Vandaar dat we het belangrijk vinden om naast de nieuwe maatregelen ook nog goed op de basisregels te blijven letten. Afstand houden, gebruik maken van mondkapjes, handen wassen en blijven ventileren.

Onze trainingen vinden merendeel plaats op Landgoed Zonheuvel. Zij zorgen voor zalen met voldoende ruimte om anderhalve meter afstand te kunnen houden, zodat onze deelnemers zich vertrouwd voelen.

Het restaurant is conform de maatregelen tot 20.00 uur met placeringsplicht geopend. Bij eventuele avondbijeenkomsten zijn de koffiecorners gewoon open (afhaal) en ook vanuit het restaurant zijn dranken af te halen tot in ieder geval 23.00 uur.

Protocol Veilig Trainen

Naast de maatregelen die vanuit de overheid worden bepaald, volgen we hierin ook het protocol Veilig Trainen van de NOBTRA.

Vragen?

Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht