Nieuws

Training Duurzame Inzetbaarheid en de Rol van de OR

Duurzame inzetbaarheid SBI Formaat FLOW
19 maart 2018

Het duurzaam inzetten van medewerkers wordt steeds belangrijker voor corporaties. Functies van medewerkers veranderen. Het werk wordt steeds complexer en medewerkers moeten op een hoger niveau kunnen functioneren. Daarbij heeft de sector te maken met voortschrijdende digitalisering. Het is belangrijk dat vakkennis behouden blijft binnen de sector maar ook dat er nieuwe instroom komt. En nu is SBI Formaat een samenwerking aangegaan met FLOW.

FLOW vindt het belangrijk dat het gesprek over duurzame inzetbaarheid op alle niveaus binnen de corporaties wordt gevoerd. De OR is als vertegenwoordiger van de medewerkers  een partij van belang. De OR heeft een belangrijke rol bij keuzes die gemaakt worden binnen de corporaties op dit onderwerp en is mede-aanjager van het beleid met betrekking tot duurzame inzetbaarheid.

Speciaal voor OR-leden organiseert FLOW in samenwerking met SBI Formaat de eendaagse cursus:
Duurzame inzetbaarheid en de rol van de OR

Laat u inspireren door nieuwe kennis, praktische tips en  de ervaringen van de andere deelnemers tijdens deze interactieve training.
De training staat open voor OR-leden van alle woningcorporaties. U hoeft zich niet als voltallig OR in te schrijven maar kunt individueel deelnemen en de opgedane kennis en inzichten later aan uw collega-leden terugkoppelen. De training wordt aangeboden op locaties in Noord, Midden en Zuid-Nederland. Voor meer informatie, data en aanmeldingen kunt u op de website van FLOW terecht. 

Houd voor meer informatie deze pagina in de gaten. 

 

Deel dit bericht