Nieuws

SBI Summerschool Maak(t) Impact

SBI Summerschool
05 juli 2021

Wil jij ontdekken hoe invloed uit te oefenen op je eigen werkende leven en leren impact maken in je organisatie? Dan is de SBI Summerschool Maak(t) Impact iets voor jou!

De wereld van nu stelt ons voor grote uitdagingen, want de coronacrisis heeft het beeld dat we beter voor de wereld en voor elkaar moeten zorgen, versterkt. Daar waar het eerder kleine groepen mensen waren die deze zorgen al uitten, is het nu gemeengoed geworden. Wellicht wil jij net als vele anderen niet direct terug naar het “oude normaal”, maar vooruit naar een “ander normaal” waarin we met respect en zorg omgaan met onszelf, met elkaar en met de aarde.

Maar hoe doen we dat? Hoe kun jij ervoor zorgen dat je hier een bijdrage aan kan leveren? En hoe doe je dat in een wereld waarin steeds meer van je wordt gevraagd? De druk op presteren ligt hoog: van alle perfecte plaatjes op sociale media tot het vinden van je weg als starter op de arbeidsmarkt en huizenmarkt. Hoe zorg je eerst goed voor jezelf zodat je ook voor een ander kunt zorgen en kan bijdragen aan een betere wereld?

Wij geloven in het sterken van mensen in hun werk, waardoor mensen impact kunnen maken op hun organisaties, wat weer positieve impact heeft op onze samenleving. En tijdens onze SBI Summerschool nemen we jou graag mee in onze wereld van impact maken.

Want impact maken doe je niet alleen. Wij leren je invloed uitoefenen op je eigen work-life balance, op je vitaliteit en we leren je impact te maken in je eigen organisatie, op thema’s die voor jou belangrijk zijn. We willen je inspireren met sprekers uit het politieke en maatschappelijke veld, helpen je nadenken over je persoonlijke doelen, stimuleren je om aan de slag te gaan met je eigen idealen en leren je hoe jouw organisatie daarin mee te nemen.

Meer informatie & inschrijven

 

Deel dit bericht