Nieuws

November: dé Maand van de Medezeggenschap

Maand van de Medezeggenschap
16 november 2023

Het is halverwege de Maand van de Medezeggenschap! In november besteden verschillende organisaties uit het medezeggenschapsnetwerk aandacht aan de belangrijke rol en positie die de medezeggenschap inneemt binnen ondernemingen. Het thema dit jaar is Medezeggenschap als maatschappelijke verbinder. Gedurende deze maand vinden diverse sessies plaats waar je, bijvoorbeeld als OR-lid of toezichthouder, gratis aan kunt deelnemen en waar je profijt van kunt hebben.

Hieronder vind je de 2 online workshops die SBI Formaat aanbiedt. Wij hopen je te mogen begroeten op 28 en/of 30 november.

Meer informatie over de Maand van de Medezeggenschap

Online workshops SBI Formaat

Pro-actief werken met de Navigatormethode

De meeste OR’en willen pro-actief zijn. Maar hoe maak je dat waar?
De Navigatormethode biedt een concrete aanpak voor OR’en die vroegtijdig invloed willen uitoefenen. Ook bestuurders reageren enthousiast, omdat de methode focust op het inhoudelijke gesprek.

In deze gratis workshop op 28 november van 1 uur (13.00 uur – 14.00 uur), speciaal ontwikkeld voor de Maand van de Medezeggenschap, maak je kennis met de Navigatormethode. Je krijgt handvatten die je meteen al kunt toepassen.

Meld je aan voor deze praktische online workshop

Loopbaanontwikkeling voor OR-leden
Verzilver je OR-werk in je loopbaan

De meeste OR-leden verrichten diverse werkzaamheden en ontwikkelen uiteenlopende competenties voor een sterke medezeggenschap. Maar wat doe je met al die ervaring en ontwikkelde competenties na je OR-werk? Zet je ze in voor je reguliere werk en loopbaan? Of laat je ze liggen en doe je er niets meer mee? Dat is zonde!
Slimmer is om al je opgedane kennis, ervaring en competenties écht te benutten in je loopbaan! Zeker in de huidige situatie, met personele krapte en hoog ziekteverzuim, zijn deskundige werknemers heel hard nodig. Toch?

Meld je daarom aan voor deze online workshop ‘Loopbaanontwikkeling voor OR-leden’ op 30 november!

Met een concrete aanpak kan je, als OR-lid, je OR-werk en ervaring benutten in je reguliere werk en loopbaan. In deze gratis workshop van anderhalf uur (14.00 uur tot 15.30 uur), speciaal ontwikkeld voor de Maand van de Medezeggenschap, maak je kennis met deze aanpak en pas je een onderdeel toe.
Laat je OR-expertise niet liggen, maar benut het in je reguliere werk en loopbaan!

Schrijf je in voor deze unieke online workshop

Deel dit bericht