Nieuws

MZ Live! 24 en 25 september 2020

MZ Live!
03 juli 2020

De ontwikkeling van de medezeggenschap op individueel en organisatie niveau

Een nieuw jaarlijks terugkerend online event

Kom en ervaar een unieke dag gevuld met kennis en wij laten je zien dat leren ook leuk kan zijn! Voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de medezeggenschap. Vanuit je eigen locatie ervaar je MZ Live! Je kunt gedurende de dagen in- en uitloggen waar & wanneer het jou uitkomt.

Deze 2 dagen bieden wij een ruim aanbod van workshops aan op diverse thema’s. De workshops zijn bedoeld om kennis te maken of te verdiepen, voor elk niveau hebben wij een op maat gemaakt aanbod.  De thema’s zijn gebaseerd op onderwerpen die ongetwijfeld het komende jaar ook bij jouw organisatie spelen. De volgende thema’s staan o.a. centraal:

  • WOR (inclusief vernieuwing van de MZ)
  • WOR in relatie tot de (financiële) ontwikkelingen in de organisatie
  • Persoonlijke effectiviteit  & communicatie
  • Duurzame inzetbaarheid
  • ARBO
  • HR

Binnen deze thema’s is het aanbod zeer divers; wat doet deze tijden met de organisatie en de mens, van adviesrecht, financiële checks naar het goede gesprek op verschillende manieren, werkdruk – werkstress tot mindful werken. Binnenkort presenteren wij het gehele programma. Daarnaast is er ruimte om samen te ontwikkelen. MZ LAB is een onderdeel van het event waarbij we samen onderzoeken of de behoefte van onze deelnemers overeenkomen met ons nieuw te ontwikkelen trainingsaanbod. En op andere, nieuwe manieren (zoals Designthinking, Agile) samen thema’s oppakken.

Voor

OR leden, medezeggenschappers, bestuurders, HR/ARBO functionarissen, managers en alle meedenkende medewerkers van organisaties die gaan voor individuele ontwikkeling  en de ontwikkeling van de medezeggenschap in het geheel.

Praktische informatie:

Het online event op 24 en 25 september 2020 is te volgen op een plek waar het jou uitkomt. Op je mobiel, vanuit kantoor of in de tuin, het is allemaal mogelijk met dit online event. Wij snappen dat de behoeften divers zijn, daarom zullen wij verschillende pakketten aanbieden. De fee die je voor deze dag betaald zal worden gecrediteerd als er het aankomende jaar een training** uit ons uitgebreide programma wordt afgenomen.

Deelnemersbijdrage:
Instapprogramma (€ 45,-): 2 workshops*
Keuzeprogramma (€ 99,-): 6 workshops*
Unlimited programma (€ 219,-): onbeperkt aantal workshops*

*Geef je workshopkeuzes aan op het aanmeldingsformulier
**Training uit de trainingskalender

Meer info en het programma

Deel dit bericht