Nieuws

Leren op je eigen tempo

leren in eigen tempo
12 mei 2022

E-learning; leren in je eigen tempo  

Met een E-learning kan je leren in je eigen tempo en kies je je eigen moment uit. Je kunt een E-learning volgen waar je maar wil; op kantoor, thuis of vanaf een andere locatie. Zolang je maar de beschikking hebt over een rustige werkplek, een laptop/tablet/pc en een goede internetverbinding.  

Hoe werkt het?

Een E-learning kun je op elk moment volgen. Alle informatie die je nodig hebt vind je in je persoonlijke online leeromgeving. In de E-learning ga je de theorie doorgronden. De vraagstellingen, toetsen en video’s maken de theorie interactief. Aan het einde van elk hoofdstuk maak je een toets, zodat je met de lesstof kan oefenen.

E-learning sluit aan bij verschillende leerstijlen

  • Je kunt de module van A tot Z doorlopen zoals deze is opgebouwd.
  • Ook kun je er onderdelen uithalen die je interessant vindt en andere onderdelen overslaan omdat die al bekend voor je zijn.
  • Je kan zelf kiezen wanneer en hoe lang je met de E-learning bezig wilt zijn. Je kiest jouw eigen tempo.
  • Als je onderdelen moeilijk vond, kun je deze makkelijk herhalen.  

Nog even praktisch

Als je je hebt aangemeld, ontvang je een link met een code die je toegang geeft tot een leeromgeving. Dit is een afgeschermde omgeving. Het gebruik hiervan is heel eenvoudig en je hebt daar geen specifieke vaardigheden voor nodig.

Blended leren: E-learning gevolgd door een trainingsdag

In een blended training combineren we digitaal leren op afstand met ‘face-to-face leren’, zoals we dat kennen in een trainingssituatie. Zo benutten we de voordelen van beide leervormen.

Vraag een blended training aan

Schrijf je in!

Nieuwsgierig? 

Bekijk ons E-learning aanbod

Deel dit bericht