Nieuws

Implementatietraject Arbobeleid – 50% korting

veiligheid - gevaarlijke stoffen - arbobeleid
06 maart 2019

Arbobeleid: blootstelling aan gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen zijn vaak gevaarlijker dan we zelf beseffen. Volgens de Inspectie SZW krijgt blootstelling aan gevaarlijke stoffen in veel organisaties niet de aandacht die het verdient. Met als gevolg dat er in Nederland jaarlijks 3.000 mensen overlijden aan beroepsziekten die samenhangen met de blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Wij als Expertiseteam Arbeid & Gezondheid willen graag een bijdrage leveren aan de bewustwording en beleidsontwikkeling op de werkplek.

Wij kunnen jou ondersteunen door middel van een implementatietraject. We gaan de stand van zaken rond jouw arbobeleid inventariseren, met de focus op gevaarlijke stoffen. Graag doen we dit door hier samen met de OR/VGWM-commissie en de preventiemedewerker mee aan de slag te gaan en op basis hiervan kunnen verbeteracties worden ingezet.

Normaliter wordt voor begeleiding bij een implementatietraject een investering van € 3.600 gevraagd. Dankzij subsidie van het Ministerie van SZW kunnen wij nu 10 implementatietrajecten aanbieden voor een investering van € 1.800,- per traject. Dat is 50% korting!

Meer informatie over het Implementatietraject Arbobeleid

Implementatietraject Arbobeleid Gevaarlijke Stoffen

Deel dit bericht