Nieuws

Grotere opbrengst van HR-gesprek

gesprek hr medewerkers training beoordelingsgesprek
23 maart 2016

We moeten allemaal langer werken en dat willen we graag met plezier en in goede gezondheid doen. In het hedendaagse HR-beleid is er daarnaast steeds meer aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers.

De basis voor een goed HR-beleid is een goed gesprek tussen leidinggevenden en medewerkers. Veel organisaties hebben een jaarlijkse cyclus van HR-gesprekken. Van startgesprek tot beoordelingsgesprek. Deze gesprekken geven uw medewerkers kansen om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en invloed uit te oefenen in hun gesprek met de leidinggevende.

SBI Formaat heeft 2 trainingsdagen georganiseerd om medewerkers voor te bereiden op de gesprekken om de kwaliteit van de HR-gesprekken. In de starttraining gaan we aan de slag met opdrachten om de wensen en ambities van medewerkers in kaart te brengen. Om te bepalen wat zij nodig hebben om het werk gezond en met veel plezier te blijven doen. Aan het eind van de training  zijn uw medewerkers klaar om de gesprekken met hun leidinggevende te voeren. In de vervolgtraining staan wij stil bij het doel van de boordelingsgesprekken en oefenen we de gespreksvoering met een trainingsacteur, zodat uw medewerkers goed voorbereid en ontspannen het gesprek in gaan. De opbrengst van het gesprek wordt daarmee voor medewerker én organisatie verhoogd.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:
Peter Regter (Trainer/HR-adviseur): peter.regter@sbiformaat.nl of 06 – 525 99 064
of Yvonne Muiser (trainer/coach): yvonne.muiser@sbiformaat.nl of 06 – 525 99 055 

Of bel ons op ons algemene nummer 0343 – 47 33 33, dan helpen wij u graag verder. 

Deel dit bericht