Nieuws

Gratis e-learning van Bubbelonie!

bubbelonie
02 juni 2020

Wij denken dat steeds meer woorden een economische lading krijgen. Dat belemmert ons denken en bepaalt ons handelen. Door ons bewust te worden van deze bubbelspraak, kunnen we woorden hun oorspronkelijke betekenis teruggeven. Zo ontstaat er heldere taal voor gesprekken over gemeenschappelijke belangen. Want met taal veranderen we de wereld.

Welkom in Bubbelonië’ is afgelopen jaren actief op zoek gegaan naar woorden die ons belemmeren echt met elkaar te praten over de zin van ons dagelijks werk, ons dagelijks leven. Omdat het project officieel ten einde loopt is er een e-learning ontwikkeld.

De e-learing is interessant voor mensen die, bij zichzelf en/of in hun organisatie, de invloed van taal willen onderzoeken. En dan met name de invloed van de economische taal. En die daar via bewustwording een alternatief voor willen introduceren. Bij henzelf en in hun organisatie zodat de beweging van solitair naar solidair wordt ondersteund. De e-learning is opgezet als een expeditie die je, het liefst samen met anderen, langs een aantal stappen kunt doen.

Deze e-learning bestaat uit een stappenplan om jullie naar meer bewustzijn te begeleiden van het gebruik van taal. De e-learning bestaat uit 2 modules en het kost ongeveer 20 tot 30 uur om alle stappen te doorlopen. In de eerste module van ontvang je een aantal opdrachten waarmee je aan de slag kunt om je bewustzijn van de betekenis van woorden te vergroten.

Als je deze e-learning succesvol afrondt, ontvang je als beloning het boek ‘Dit is niet mijn taal’’ van Peter Henk Steenhuis. Omdat een expeditie bij uitstek een groepsactiviteit is, adviseren wij om deze e-learning te starten met meerdere mensen uit je organisatie/netwerk.

Actie

De eerste 100 licenties stellen we gratis beschikbaar! Daarna kost deelname €195,- per persoon.

Meer informatie

Deel dit bericht