Nieuws

Effectief communiceren met de Gordon®-methode

Leergang communiceren
02 februari 2017

Opkomen voor uzelf met respect voor de ander. Daar draait het om bij de Gordon®–methode.  Op 20 maart 2017 start een nieuwe leergang van vijf losse dagen. Voor iedereen die beter wil communiceren met zijn collega’s.                                         

Thomas Gordon (1918-2002) is beroemd geworden met zijn cursussen voor ouders. Maar ook in de omgang met collega’s kunnen we veel van hem leren. Soms proberen mensen hun zin te krijgen door macht te gebruiken. Volgens Gordon is dit funest voor de relatie. Het kan anders. Van hem komen begrippen als ‘actief luisteren’, ‘ik-boodschappen’ en ‘conflicten oplossen zonder verliezers’.

Juliette van de Mheen, trainer bij SBI Formaat, is gecertificeerd in de Gordon-methode. Op 20 maart start zij een nieuwe leergang professionele communicatie. Deze leergang is bedoeld voor iedereen die beter en gemakkelijker wil leren communiceren met zijn collega's. Dit leerproces bestaat uit vijf losse trainingsdagen, verspreid over vier maanden. De tijd tussen de trainingsdagen gebruiken de deelnemers voor toepassing van de inzichten in hun eigen werkpraktijk.  

Meer weten over deze leergang, gebaseerd op de methodiek van Thomas Gordon? Klik dan hier

Deel dit bericht