Nieuws

De beste opleider van Nederland, dat is waar wij voor gaan!

Beste opleider van Nederland
07 september 2022

Laat jij, door middel van het schrijven van een review, ons weten wat jij vindt van onze (maatwerk)trainingen?

Reviews

Reviews worden tegenwoordig steeds belangrijker. Het is de manier om te laten weten wat jij ergens van vindt. Reviews zijn gemaakt om ervaringen over producten en diensten te delen met anderen. Ze spelen ook steeds vaker een rol bij de keuze voor een bepaald product of dienst. Ook bij SBI Formaat hechten wij hier waarde aan en is er een mogelijkheid voor het geven van reviews. Na iedere (maatwerk)training ontvang je namelijk een evaluatieformulier. En kan je een review achterlaten op onze pagina bij Springest.

Beste opleider van Nederland

Door het achterlaten van een review kan jij ons helpen om ons doel te behalen: verkozen worden tot Beste opleider van Nederland.
Heb je deelgenomen aan een (maatwerk)training laat dan een review achter bij Springest. Deze reviews geven ons niet alleen inzicht in hoe we onze kwaliteit hoog kunnen houden, maar het helpt ons ook om Beste opleider van Nederland te worden. Ieder jaar houdt Springest namelijk de Beste Opleider van Nederland (BOVN) awards.

Een stapje dichterbij

Met elke review die binnenkomt via Springest komen wij telkens weer een stapje dichterbij om Beste opleider van Nederland te worden. En daar kan jij ons dus bij helpen!

Laat een review achter

Win!

Naast het feit dat je SBI Formaat en anderen die op zoek zijn naar een training enorm helpt bij het achterlaten van een review, willen wij jou nog een reden geven om dit te doen.

Aan het eind van dit jaar verloten we onder alle reviews een weekendje weg op onze unieke locatie Landgoed Zonheuvel. Misschien ben jij wel degene die begin 2023 heerlijk geniet van een ontspannen weekendje erop uit in een mooie omgeving.

Meer informatie over deze winactie

Deel dit bericht