Nieuws

Bewust hardlopen – Bewegen als buffer

stress werkplezier bewust hardlopen preventie
14 november 2018

Deze week is Week van de Werkstress. Stress heeft negatieve effecten op iedereen: de medewerker, zijn/haar sociale omgeving, collega’s en de organisatie. Het is dus in ieders belang dat we de stressreacties goed herkennen en daarop reageren. Maar hoe pak je dat aan?

Bewegen is een goede buffer als het gaat om stress. De bronnen van stress op jouw werk verdwijnen niet 1,2 3……… maar het maakt je op z’n minst weerbaarder.

Ook actief het nieuwe jaar beginnen? Met de organisatie meer gaan bewegen? Schrijf je dan in voor onze workshop Bewust hardlopen. Onze trainer/adviseur Carolina Verspuij heeft vele jaren ervaring en biedt deze workshop exclusief aan. Bewust hardlopen heeft de focus op een gezonde leefstijl: aandacht voor fysieke en mentale gezondheid. Belangrijk hierbij zijn bewustwording en optimalisatie van de mentale en fysieke aspecten van hardlopen. Met de juiste houding en aandacht leer je ontspannen lopen op je veerkracht waarbij je gebruikt maakt van de zwaartekracht. Gevolg: minder belasting en meer loopplezier.

Je kunt de workshop Bewust hardlopen ook aanvragen als extra onderdeel in een maatwerktraining of in combinatie met de workshop Werkstress en werkplezier of training OR en werkdruk. Ga werkstress te lijf en start een hardloopgroep met je collega’s!

De workshop duurt 2 uur, inclusief schema en looptips.

Meer informatie of de workshop aanvragen kan met het formulier onderaan deze pagina.

Deel dit bericht