Blog

Uitnodiging Online Expertmeeting BVMZ

videobellen
05 oktober 2020 / Monique Paul

Naar aanleiding van enthousiaste reacties van voorgaande Expert Meetings van de BVMZ in 2018 en 2019 organiseert de BVMZ 28 oktober 2020 weer een inspirerende middag. Als lid van de BVMZ delen wij graag de uitnodiging met onze belanghebbenden. Wij steunen het doel om (invloedrijke) vertegenwoordigers van alle belanghebbenden op dit terrein samen te brengen, om met elkaar de ontwikkelingen en wensen te kunnen bespreken in deze verwarrende tijden.

Lees hier de gehele uitnodiging  

Hieronder een gedeelte uit de uitnodiging.

Dilemma’s, verbondenheid en verantwoordelijkheid

We zijn verbonden met het verleden, heden en toekomst. Het tijdperk voor anders denken en anders doen en oplossingen verzinnen met perspectief, is aangebroken. Leren van het verleden, samen leven in het heden en verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst.
In iedere keuze, ieder besluit groot of klein nemen we dit mee, waarbij we drie vragen extra stellen:

  • Is het duurzaam?
  • Is het demografisch verantwoord?
  • Helpt de technologische ontwikkeling het wij te versterken (in die zin dat lasten en lusten van de nieuwe antwoorden evenwichtig verdeeld zijn over alle belanghebbenden)?

Het nadenken hierover brengt dilemma’s met zich mee, ook voor de medezeggenschap. Aandacht voor verhalen die vertellen hoe het anders kan, richtingen geven (oplossingen is te veel gevraagd). Een mix van gesprekken, interessante sprekers, en ruimte voor interactie in een creatieve omlijsting.

Direct inschrijven 

Bekijk hier het gehele programma

Deel dit bericht