Blog

Het Nieuwe Werken 2.0

nieuwe werken
27 juli 2020 / Nicole Pikkemaat

Wat is de ideale kantoorwerkplek? Waar moet je op letten en hoe zit het met de 1,5 meter afstand? Interieurarchitect Lonneke Leijnse van Heyligers d+p geeft concrete adviezen en praktische tips. Ze begeleidt diverse bedrijven bij het inrichten van kantoren en is de laatste tijd ook volop bezig met de 1,5 meter.

Vanwege de corona-maatregelen hebben veel kantoormedewerkers hun werk anders moeten inrichten. Flexibel, veel meer online en vaak vanuit huis. De ervaringen zijn verschillend per persoon en hangen af van de voorzieningen, het soort werkzaamheden, je werkstijl en de thuissituatie. Al met al een aanleiding om stil te staan bij de ideale kantoorwerkplek. Wat is ideaal? Waar moet je bij de inrichting van een kantoor op letten? Welke rol speelt de architect? Hoe kan de architect zorgen dat we 1,5 meter-proof kunnen werken? Hoe zorgen we dat het ook prettig en fijn werken is? Welke rol heeft de preventiemedewerker of arboprofessional?

Lees het artikel van trainer/adviseur Nicole Pikkemaat met het interview met Lonneke Leijnse (interieurarchitect) over een 1,5 meter proof kantoorplek en het nieuwe werken.

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.
het nieuwe werken

Bron: Werk&veiligheid.nl

Deel dit bericht