Morgen

Ik heb plezier in het samenbrengen van mensen en belangen.
Samen bereik je meer, daarom geloof ik niet alleen in de kracht van teams maar ook in samenwerking met anderen buiten je eigen team. De kunst is de onderlinge verschillen te zien en te horen en deze te integreren tot nieuwe oplossingen en mogelijkheden. Dit, soms lastige en moeizame proces, breng ik graag in beweging.

Vandaag

Ik ben een gedreven trainer met passie voor medezeggenschap. Mijn aanpak is gericht op het vergroten van de kracht van het team en de effectiviteit van de OR. Een training is voor mij geslaagd als de OR weer de energie, de inzichten en aanpak heeft om een stap verder te komen en als dit leidt tot daadwerkelijke resultaten in het beïnvloeden van ontwikkelingen in de organisatie.

Gisteren

Ik studeerde sociologie aan de Landbouwuniversiteit Wageningen, gevolgd door een master Management & Organisatie aan de Tias Business school te Tilburg. In 2015 heb ik de opleiding tot SAVI-trainer afgerond. SAVI® (System for Analyzing Verbal Interaction) is een diagnose instrument waarmee ik communicatiepatronen in kaart breng en de betrokkene(n) coach en train in het ontwikkelen van effectiever communicatiegedrag. Daarnaast houd ik me sinds 2013 bezig met de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties vanuit systemisch perspectief (System Centered Training).