Morgen

Met veel plezier hard werken aan thema’s zoals organisatieverandering, teamontwikkeling, leiderschap en het HR-beleid dat daar bij past. In de OR, in teams en eigenlijk op alle plekken in arbeidsorganisaties. Samen leren en ontwikkelen: (eigen)leiderschap en medezeggenschap spelen hierin een belangrijke rol. Door mijn ervaring met deze thema’s als trainer/adviseur én als leidinggevende heb ik een brede blik op uw organisatie te bieden.

Vandaag

Trainer/adviseur voor ondernemingsraden, teams en leidinggevenden.
Teamleider afdeling Planning van SBI Formaat.

Ik verbind de dagelijkse praktijk met het strategisch beleid van de organisatie waardoor er een brug wordt geslagen tussen denkers en doeners. Ik ben goed in het uiteenrafelen van ingewikkelde en/of gevoelige zaken die daarmee bespreekbaar en hanteerbaar worden. Weerstanden in de groep maak ik functioneel, door deze te gebruiken wordt het team / de organisatie sterker.

Gisteren

Brede ervaring opgedaan in zowel profit als non-profit organisaties met een focus op woningcorporaties. Belangrijke thema’s: fusie en reorganisatie, HR-beleid, teamontwikkeling, leiderschap en zelfsturing, Arbobeleid, wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving.

Opleidingen

  • Certificering TGI: Leiderschap en zelfsturing in groepen
  • Opleiding tot coach
  • Opleiding tot mediator

Achtergrond

  • Opgeleid tot milieuhygiënisch ingenieur aan de Landbouwuniversiteit.
  • Gewerkt voor landbouw- en plattelandsvrouwenorganisaties: fusiebegeleiding