Morgen..

.. zien de klanten van vandaag nog steeds de toegevoegde waarde van mijn trainingen en adviezen. Waarom? Omdat ze beter in hun kracht staan en de touwtjes echt zelf in handen hebben. Hiermee zorgen ze voor persoonlijke groei en voor bloei binnen de organisatie. Het is mijn droom om mensen te kunnen begeleiden van de gedachte ‘hoe gaaf zou het zijn als ik…’ naar ‘ik doe het en ik vind het fantastisch!’

Vandaag..

.. ben ik als enthousiaste, gedreven en vastberaden zelfstandig financieel expert steeds op zoek naar ontwikkelingen waar de ondernemingsraad/manager echt mee geholpen is. Van deelnemers aan mijn trainingen krijg ik vaak terug dat mijn aanpak heel fijn werkt en dat de training goed te volgen is. Juist op onderdelen die mensen op voorhand als lastig of spannend ervaren, zie ik de uitdaging om mensen verder te helpen.

Gisteren..

.. heb ik in mijn vorige baan als adviseur bij verschillende banken gezien dat in het land der blinden eenoog koning kan zijn. Ook heb ik geleerd om te sturen op ontwikkeling en niet op een uiteindelijk doel. Vanuit verschillende invalshoeken trek ik eenzelfde lering. Of het nu vanuit de praktijk of vanuit mijn verschillende studies aan de universiteit en hogeschool is. Mijn drijfveer om waarde toe te voegen komt hier sterk in terug. Mijn overtuiging is dat je met vallen en opstaan veel verder komt, dan met voorkomen is beter dan genezen!